Путівки в Дениші для учасників АТО та ООС

До уваги учасників антитерористичної операції
та операції об’єднаних сил, членів сімей загиблих учасників
антитерористичної операції та операції об’єднаних сил,
які бажають отримати путівку
в санаторій Дениші»

 В області діє Програма соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил у 2019 році, затверджена рішенням сесії обласної ради від 18.12.2018 №1294.

В рамках  Програми передбачено, що учасникам антитерористичної  операції та операції об’єднаних сил, членів сімей загиблих учасників  антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, які бажають у 2019 році отримати путівку в санаторій «Дениші» на санаторно-курортне лікування або реабілітацію по обласній програмі, необхідно звернутись в поліклініку до сімейних лікарів для оформлення санаторно-курортної картки  за формою  072/о.

Далі з паспортом, ідентифікаційним кодом та посвідченням, що дає право на пільги необхідно звернутися в каб. №209 обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського для отримання направлення в санаторій «Дениші».

За детальною інформацією про умови санаторно-курортного лікування необхідно звертатися до управління праці та соціального захисту населення (кабінет №7).

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту