У Олевській гімназії відбулась фінальна гра брейн-ринг серед школярів

1 березня на базі Олевської гімназії відбувся фінал інтелектуальної гри брейн-ринг в пам’ять Василя Риндича. Участь у змаганні взяли 3 команди: Олевська гімназія, ЗОШ №2 і ЗОШ №3, кожна з яких складалася із 5-ти учасників. Організатор і ведуча брейн-рингу – заступник директора з виховної роботи Олевської гімназії Тамара Заруба.

Почесними гостями гри стали: батьки Василя Риндича, його рідна сестра з чоловіком та однокласниця.

Василь Риндич був доброю та талановитою людиною. За своє коротке життя він встиг стати найкращим у школі, де він вчився відмінно і отримав золоту медалб. В інституті він також проявив себе як старанного студента і переміг в складному конкурсі з хімії. Закінчив інститут з червоним дипломом та на відмінно навчався в аспірантурі.

З бажанням зберегти пам’ять про чудову та світлу людину, а ще з метою заохочення молоді до нових знань у 2010 році було започатковано інтелектуальний конкурс серед молоді та студентів Олевська.

Для учасників команд були підготовлені різної складності питання на довільні інтелектуальні теми.

За підсумками наполегливої боротьби перемогу у грі здобула команда ЗОШ № 3, друге місце виборола команда Олевської гімназії, а третє місце посіла команда ЗОШ № 2.

Команда ЗОШ №3, батьки Василя Риндича і Тамара Заруба

Варто відзначити, що всі учасники брейн-рингу проявили вміння командної гри, ентузіазм та високий рівень знань.

До слова долучилась однокласниця Василя – Світлана Павленко, яка розповіла якою хорошою і розумною людиною був Василь. «Ця людина була душею нашого класу. Він прожив коротке життя, але кожен, хто його знав, завжди пам’ятає який він був інтелігентний, добрий та розумний», – додала Світлана.

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради Юрій Русин привітав всіх учасників, подякував за чудову гру та вручив команді-переможцю картину із зображенням реконструкції побуту древлян. Також команді ЗОШ №3 за І місце у грі вручили диплом.

Мама Василя, Людмила Риндич, Тамара Заруба та Світлана Павленко всім учасникам вручили грошові премії та солодощі.

По завершенню гри всі учасники команд охоче фотографувалися з організаторами конкурсу та рідними Василя Риндича.

Спонсорами фінальної гри: Олевська міська рада, депутат обласної ради Олександр Ніколайчук, родина Василя Риндича, родина Тамари Заруби та однокласники Василя.

Команда ЗОШ №3

Команда Олевської гімназії

Команда ЗОШ №2

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту