Нарада з директорами шкіл щодо реформи освіти

5 березня в приміщенні відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради заступник міського голови Яків Осипчук провів робочу нараду з директорами шкіл громади. На ній також були присутні начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко, його заступник Алла Гаврилюк та ін.

Були обговорені ряд важливих питань, зокрема, проведення реформи освіти та створення опорних шкіл. Окрема увага була приділена питанню якості прибирання у класних кімнатах та спортивних залах.

Крім того заступник міського голови  Яків Осипчук знову повідомив директорів про ініціативу міської ради проведення шкільних дискотек. Це допоможе дітям провести свій вільний час, а головне – безпечно відпочити та поспілкуватись з друзями.

Важливим питанням наради стало харчування дітей у школах 3-ої зони ЧАЕС. Було зауважено на тому, що продукти неналежної якості слід повертати постачальнику. На нараді також було озвучено, що ПП «Продцентр плюс» забезпечить Перганську ЗОШ м’ясорубкою, якою не вистачає у закладі.

Начальник відділу освіти Валерій Левченко акцентував увагу на тому, що відповідальність за санітарний стан їдалень лежить також на директорах шкіл.

По завершенню наради директори шкіл взяли участь у круглому столі «Впровадження освітніх інновацій в реалізації Концепції «Нова українська школа».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту