До Міжнародного дня захисту дітей в Олевську відбувся захід

Традиційно в перший день літа, 1 червня, відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості і надії. Напередодні цього дня в Олевську на території будинку культури відбувся святковий захід.

На свято завітав заступник міського голови Олександр Ніколайчук. Він привітав дітей зі святом та початком літніх канікул, побажав міцного здоров’я, здійснення всіх бажань та гарного відпочинку.

Голова Олевського осередку Благодійного фонду Сергія Пашинського Андрій Іванов також привітав присутніх діток зі святом. Марині Долібець, талановитій дівчині, яка завжди приймає активну участь у концертних заходах, часто перемагає у вокальних конкурсах вручив в подарунок ноутбук, а її брату Нікіті Долібець, також не менш талановитому та активному школяру, вручив грошову премію.

На свято також завітали гості, прихожани церкви євангельських християнів-баптистів на чолі з пастором Валентином, які під час всього заходу робили солодку вату для всіх бажаючих.

Працівники Олевського центру зайнятості проводили з дітками інтерактивні ігри, де кожен вибирав, ким хоче стати в майбутньому.

Працівнки Олевського районного сектору філії  ДУ «Центр пробації» у Житомирській обл. під час заходу проінформували дітей про права дитини та  обов’язки, які виникають у різному віці.

ЦСССДМ Олевської міської ради організували для присутніх інформаційний стенд «Безпечні канікули».Олевською міською бібліотекою для дітей була виставлена книжкова експозиція «Я ще дитина, але я маю право!» , святкова фотозона та ігрова зона «Розумні і талановиті».

Крім того, для  дітей було організовано багато цікавих розважально-пізнавальних ігор, конкурсів, веселих змагань, майстер класів: боді-арт, майстер клас із виготовлення плетених стрічок, стрибки на батуті (забезпечив на захід Віталій Єгоров) та ін.

Не обійшлося і без традиційного конкурсу малюнків. Цього разу дітки малювали на тему «Моє щасливе дитинство». За призові місця учасники отримали грамоти та подарунок. У малюнку на асфальті перемогу здобув Олег Бреслаш, а малюнок на мольберті найкращий вийшов у Олександри Мороз.

Переможниця конкурсу “Малюнок на мольбері” Олександра Мороз

Учасники кожного конкурсу за участь отримували також солодкі подарунки.

На дитячому святі виступали талановиті вихованці ЦХЕТУму та будинку культури.

Також під час заходу всіх дітлахів розважали всіма улюблені герої мультфільмів Міккі Маус, Ведмідь, Кіт та Пінгвін.

Насичена програма свята нікому не давала сумувати, всі активно веселились  приймали участь у різноманітних конкурсах.

В кінці заходу бажаючі дітки долучились до акції «Долоньки майбутньої України», залишивши відбитки своїх ручок на стенді.

Загалом такий чудовий день подарував кожній дитині, яка побувала на святі радість, незабутні враження, безліч позитивних емоцій, які запам’ятаються надовго.

Святковий захід був організований працівниками «Центру соціальних служб, сім’ї дітей та молоді Олевської міської ради». Крім того, подарунки для конкурсів та солодощі для дітей також були придбані за рахунок Центру.

Олевський ЦСССМ висловлює подяку усім, хто долучився до організації свята, зокрема пастору Валентину, за небайдужість до наших дітей та подарунки – солодка вата для дітлахів.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук. 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту