Працівники Центру пробації взяли участь у святкуванні Дня захисту дітей

           30 травня 2019 року співробітники Олевського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області начальник Наталія Мельник, старший інспектор Анжела Козловець, фахівець Інна Стожук спільно із заступником начальника Олевського бюро правової допомоги Максимом Завірським, начальником відділу Державної реєстрації актів цивільного стану  Наталією Шевчук прийняли участь у програмі з нагоди Дня захисту дітей, який відбувся біля Олевського міського будинку культури.

«Міжнародний день захисту дітей» святкується щорічно 1 червня. Був заснований в листопаді 1949 року у Парижі рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок. Вперше «Міжнародний день захисту дітей» відзначався в 1950 році в 51 країні світу. ООН підтримала цю ініціативу й оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності. У цей день влаштовуються різні розважальні заходи для дітей. Серед їхнього числа: конкурси з подарунками, концерти, виставкові та пізнавальні заходи.

Головною метою Дня дітей є привернення уваги до проблем дитинства, заохочення миру і взаєморозуміння між дітьми; закликати батьків, держави, суспільство, організації до захисту прав та свобод дітей.

Під час розважально-ігрової програми співробітниками Олевського районного сектору було ознайомлено дітей з інформацією про уповноважений орган з питань пробації, правами дитини та  обов’язками, які виникають у різному віці. Бажаючі діти та дорослі отримали інформаційні буклети про уповноважений орган з питань  пробації.

Фахівець Олевського районного

сектору філії ДУ «Центр пробації» у

Житомирській області

Інна Стожук

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту