В міській раді обговорили проведення Week-end в Олевську

1 липня в Олевській міській раді відбулась нарада, на якій обговорили проведення Week-end в Олевську. На ній були присутні міський голова Олег Омельчук, його заступник Яків Осипчук, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, працівники освіти і культури та інші.

Було обговорено проведення конкурсу костюмів, який з успіхом відбувся минулого року. З представниками закладів дошкільної освіти обговорювалася можливість участі у конкурсі вихованців дитячих садочків.

Положення про конкурс читайте за посиланням: http://olevsk-gromada.gov.ua/2019/06/07/drugiy-konkurs-kostyumiv-v-ramkah-svyatkuvannya-week-end-v-olevsku/.

Крім того, на всіх присутніх чекає цікава дитяча програма. Більше про це читайте за посиланням: http://olevsk-gromada.gov.ua/2019/06/10/dityacha-programa-v-ramkah-week-end-v-olevsku/

Родзинкою свята стане Фестиваль вуличної музики. Цього року на вже традиційний Week-end до нас завітають артисти з Києва. Фестиваль вуличної музики під час Week-end в Олевську проводиться з ініціативи та за безпосередньої участі в організації нашого земляка Сергія Нестерука – хормейстера-постановника та диригента Національного театру оперети (м. Київ). Більше про учасників фестивалю читайте за посиланням: http://olevsk-gromada.gov.ua/2019/05/28/week-end-v-olevsku-2019-13-lipnya/.

Чекатиме на гостей свята й ярмарок «Чорнична смакота»,  а також ще багато цікавого. Програма свята буде оприлюднена вже найближчим часом. Слідкуйте за оновленнями на нашому офіційному сайті та у спеціально створеній події в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту