На позачерговому виконкомі розглянули одне питання

9 липня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету міської ради. Було розглянуто одне питання

Члени виконавчого комітету заслухали та обговорили рішення про внесення змін до міського бюджету Олевської ОТГ на 2019 рік.

Міський голова Олег Омельчук зауважив, що під час позачергової сесії Житомирської облради, Олевській громаді мали виділити кошти на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації, яка відбулась у травні в Олевську, адже наразі є заборгованість. Кошти, які залишаться, планують витратити на перезатарення отрутохімікатів в іншому населеному пункті громади.

Начальник фінансового відділу Катерина Горпиніч зазначила, що під час сесії Житомирської обласної ради виділили 500 тис. грн. Крім цього на цій позачерговій сесії також було виділено понад 2 млн. грн. на підключення закладів освіти до мережі Інтернет.

Членами виконавчого комітету було одноголосно підтримано дане рішення.

Також після обговорення питання член виконкому, директор Олевської гімназії Євгеній Рябой передав міському голові Олегу Омельчук подяку за постійну підтримку та співпрацю з гімназією, яку планували вручити під час традиційного заходу «Сходження на Олімп».

По завершенню позачергового засідання виконкому присутні обговорили підготовку до свята «Week–end в Олевську», яке відбудеться 13 липня.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту