Члени виконкому заслухали та обговорили інформацію про виконання міського бюджету за І півріччя

26 липня відбулось засідання виконавчого комітету міської ради. На початку засідання міський голова Олег Омельчук повідомив, що розглядатиметься 21 питання. Всі розглянуті питання були прийняті.

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги громадянам ОТГ. Члени виконкому одноразово підтримали надання матеріальної допомоги 26 жителям. Переважно місцеві мешканці звертаються за допомогою на лікування. Загальна сума допомоги на даному виконавчому комітеті – 19 тисяч гривень.

Члени виконкому одноголосно надали дозвіл на встановлення майданчика для зберігання дитячих колясок на території КНП «Олевський Центр первинної медичної допомоги» по вул. Свято-Миколаївська, 46. Такий майданчик біля ЦПМД планують встановити в рамках Бюджету участі, де відповідний проект був поданий на голосування та набрав 646 голосів.

Також члени виконкому заслухали та обговорили інформацію про виконання міського бюджету за І півріччя 2019 року. З даного питання інформувала начальник фінансового відділу Катерина Горпинич. Звіт про виконання міського бюджету за І півріччя 2019 року буде поданий на розгляд чергової сесії Олевської міської ради.

Було затверджено й звіт за I півріччя 2019 року та нова редакція фінансового плану на 2019 рік КНП «Олевський Центр первинної медичної допомоги». Інформувала головний бухгалтер підприємства Валентина Федорчук.

Також члени виконкому порушили клопотання перед Президентом України про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» жительці громади, створили комісію з визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету, затвердивши її склад та Положення, затвердили особу з числа дітей позбавлених батьківського піклування для виділення соціального житла, а також розглянули інші питання.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту