Замисловичі втретє святкують День села

Не дивлячись на глибоку історію своєї «малої батьківщини», жителі Замислович тільки втретє святкують День села. 17 серпня у святково оформленому залі зібрались місцеві жителі та гості аби спільно відзначити такий важливий день.

Завітали на свято й голова Олевської ОТГ Олег Омельчук та його заступник Сергій Мельник. Від міської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу Олег Васильович привітав всіх присутніх, а також вручив подяки та грошові нагороди молодшій медичній сестрі ФП Альоні Котовій,  діловоду Юрію Шелепйонку, голові ради ветеранів Григорію Левку.  Крім того від Олевської міської ради міський голова подарував комп’ютер для адміністративного приміщення.

На святі був присутній й депутат міської ради відповідного округу Валентин Торгонський. За допомогу та підтримку в.о. старости села Лариса Бабич вручила депутату подяку. З вітальним словом на святі також виступив отець Іоан. Він побажав присутнім миру та злагоди.

Для присутніх виступали місцеві колективи та виконавці, а також гості з Олевського міського будинку культури. Впродовж свята вітали місцевих мешканців: найстарших та наймолодших жителів, пари, що нещодавно одружились й ті, що відсвяткували свої «срібні» та «золоті» ювілеї, а також найстарші подружні пари.

Під час озвучення привітань вчителям, депутат міської ради Валентин Торгонський подарував набір м’ячів для школи села. В.о. старости села Лариса Бабич подякувала за ініціативність і підтримку, а також висловила подяку міському голові Олегу Омельчуку.

Читайте також: Капітальний ремонт загальноосвітньої школи в селі Замисловичі.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту