Святкова програма до Дня незалежності України

У суботу, 24 серпня, в Олевську відбулось святкування Дня незалежності України. На патріотично прикрашеній площі Соборній зібрались олевчани та гості міста, аби разом відзначити це свято.

Вже о 16:00 год. у сквері в центрі міста почав свою роботу фольк-майданчик, а місцеві майстрині виставили свої найкращі роботи на площі Соборній. Більш детально про це читайте за посиланням: http://olevsk-gromada.gov.ua/2019/08/27/vistavki-tafolklorni-vistupi-z-nagodi-dnya-nezalezhnosti-ukrayini/

Свою дитячу розважальну програму презентував Центр розвитку та відпочинку Modern. Оваціями зустрічали всіх вихованців Центру присутні. Декілька шанувальниць принесли плакат з написом «Я б побігла з тобою на край світу, але сьогодні танцює Modern».

Не менш захоплюючим став виступ вихованців Олевського Центру художньо-естетичної творчості учнівської молоді. Яскраві костюми, різноманітний реквізит та оригінальні постановки об’єднались у хореографічні номери від зразкових колективів «Сузір’я» та «Тіп-топ». Своєю незвичною силою та красою голосу дивували Валерія Курбеко, Анастасія  Недільська, Анастасія Романчук, Ірина Осипчук, сестри Печури.

Із захватом глядачі сприйняли виступ «Workout». Місцеві учасники даного руху продемонстрували неабиякі трюки та незвичайну силу і вміння.

У святково-патріотичному концерті «З Україною в серці» виступили виконавці та колективи міського будинку культури, ЦХЕТУМу, музичної школи, місцеві аматори та колективи: Павло Шинкар,  Назар Григорчук, Аліна Головенко, Галина Хоменюк, Нікіта Гілюк, Світлана Цибанєва, Артем Курбеко, Володимир Крекотень, Тетяна Павлушенко, Володимир Михайленко, Олена Волощук, Софія Чистякова, Аліна Бреслаш, Ігор Васильчук, дует МБК, «Журавушка» (с. Тепениця), «Калиновий цвіт» (МБК), «Рідня» (с. Кам’янка), «Полісяночка» (с. Жубровичі), «Заспів» (с. Хмелівка),  колектив с. Радовель. Завершився концерт спільною піснею «Господи, помилуй». Глядачі із задоволенням слухали українські пісні та танцювали.

Святкова програма свята завершилась дискотекою від DJ Antony Top з міста Житомир.

Більше фото дитячих виступів дивіться за посиланням: https://bit.ly/2zp51Kv

Більше фото святкової програми дивіться за посиланням: https://bit.ly/2zutY7z

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту