Обговорення підключення центральних вулиць міста до водопостачання

8 жовтня в приміщенні міської ради відбулась нарада, де обговорили підключення вулиць Калинова (мин. Комсомольська) та Олександра Олеся (мин. Суворова) до централізованого водопостачання та водовідведення. Наразі таку послугу в місті Олевськ надає ТОВ «Олевське орендне підприємство теплових мереж».

У актовому залі міської ради зібрались жителі відповідних вулиць, міський голова Олег Омельчук, його заступник Сергій Мельник, начальник відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення Олексій Торгонський, директор ТОВ «Олевське орендне підприємство теплових мереж» Анатолій Повар, головний інженер підприємства Олексій Панченко, директор ТОВ «Газбуд» Ігор Кравченко, представники ЗМІ.

Будівництво водопровідних мереж на вулицях Калинова та Олександра Олеся проходив тривалий час. Наразі всі мешканці потребують якнайшвидшого підключення до водопостачання та водовідведення.

Обговорення питання тривало декілька годин, кожен висловлював своє бачення вирішення проблеми. Як висновок, було вирішено, що представники підприємства теплових мереж ознайомляться з документацією після чого зустрінуться з місцевими мешканцями та працівниками міської ради. Надалі зустрічі та вирішення проблеми підключення до водопостачання двох центральних вулиць міста продовжуватимуться.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту