Громадські слухання в селі Кам’янка

19 листопада в селі Кам’янка відбулись громадські слухання щодо утворення старостинського округу. В залі зібралися 37 найактивніших місцевих мешканців аби висловити свою думку.

На громадських слуханнях також були присутні міський голова Олег Омельчук, його заступник Олександр Ніколайчук, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, начальник юридичного відділу міської ради Андрій Кравченко, в.о. старости Олександр Корнійчук та інші.

Обговорення питання тривало не довго, адже всі присутні в залі були одностайні – утворення старостинського округу має бути в тих межах, в яких існувала сільська рада.

Питання щодо створення Кам’яського старостинського округу Олевської міської об’єднаної територіальної громади Житомирської області з центром в с.Кам’янка, що складається з сіл Кам’янка та Лісове ухвалили одноголосно.

По завершенню громадських слухань міський голова Олег Омельчук відповів на всі питання, які ставили присутні в залі. Переважно вони стосувались ремонту доріг та земельних паїв.

Протокол громадських слухань частини членів громади сіл Кам’янка та Лісове (що об’єдналися в Олевську міську об’єднану територіальну громаду і створили єдині органи місцевого самоврядування) з предмету: обговорення питання щодо створення Кам’янського старостинського округу Олевської міської об’єднаної територіальної громади Житомирської області з центром в с. Кам’янка, що складається з сіл Кам’янка та Лісове.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту