Підбиття підсумків спортивного сезону 2019 року

29 листопада в актовому залі ЦХЕТУМу відбулася урочиста церемонія нагородження кращих спортивних команд, колективів, спортсменів, тренерів, керівників спортивних шкіл, які в 2019 році досягли високих спортивних результатів.

Серед запрошених на заході були присутніми: міський голова Олег Омельчук, його заступник Олександр Ніколайчук,  перший заступник голови Житомирської обласної ради Сергій Крамаренко, голова Житомирської обласної Асоціації футболу Руслан Павлюк, голова Житомирської територіальної організації ВФСТ «Колос» Олександр Сташенко, заступник голови районної ради Олександр Ковальчук  та ін.

Свято спорту розпочалось із привітання та нагородження від Сергія Крамаренка.

Грамотою Житомирської обласної ради було нагороджено керівника та тренера «Спортивного клубу Олевськ Тхеквондо ІТФ «Фенікс»    Ігоря Попова. Подяки обласної ради отримали: спортивний       меценат «Федерації боксу та змішаних єдиноборств»  Андрій Іванов, керівник «Федерації боксу та змішаних єдиноборств»,  чемпіон України з фрі-файту, чемпіон Житомирської області з джіу-джитсу  та бойового самбо Владислав Харченко, тренер «Федерації боксу та змішаних єдиноборств» Андрій Кондратюк .

З вітальними словами до присутніх звернувся міський голова Олег Омельчук , який відмітив важливу роль розвитку спорту на Олевщині та висловив слова вдячності керівникам спортивних шкіл, тренерам за їх працю та прагнення у вдосконаленні фізкультурно-спортивного руху у громаді.

Від Олевської міської ради почесні грамоти та подяки отримали кращі спортсмени, переможці та призери міжнародних, всеукраїнських та обласних чемпіонатів і турнірів з вільної боротьби, тхеквондо, греплінгу, фрі-файту, футболу, міні футболу, волейболу та баскетболу, а також кращі спортивні команди з футболу. Не забули привітати відзнаками тренерів, вчителів, керівників спортивних шкіл та меценатів.

Загалом від Олевської міської ради було вручено більше 80 відзнак, адже в 2019 році Олевська громада, як ніколи, показала достойні спортивні результати та стала призером щорічного обласного конкурсу «Краща спортивна громада». Двоє спортсменів стали “бронзовими” призерами Чемпіонату Європи, троє – чемпіонами України, троє – членами Національної збірної команди України та велика кількість – чемпіонами, призерами області і переможцями та призерами міжнародних, всеукраїнських, обласних та місцевих турнірів.

Руслан Павлюк та Олександр Сташенко, вітаючи спортсменів Олевщини, відмітили значний прогрес у розвитку фізкультурно-спортивного руху та відзначили Олевську громаду, як одну з найкращих у області. Також Олександр Федорович  подякував міському голові Олегу Омельчуку за підтримку спорту на Олевщині та вручив почесну відзнаку.

Директор Олевської ДЮСШ боротьби Володимир Попков розповів про підсумки та перемоги вихованців школи боротьби. А президент ГО «Олевський дитячо-юнацький спортивний клуб «Спорт Заради  Миру» Олександр Бабіченко всім вихованцям школи вручив грошові нагороди.

Загалом на спортивному святі окрім грамот, подяк, медалей та кубків було вручено велику кількість подарунків, спортивного інвентарю та грошових премій.

Учасників заходу своїми виступами вітали артисти Житомирської обласної філармонії,  а також місцеві танцювальні колективи: «Тіп-Топ, «Сіузір’я» та «Модерн» .

Церемонія закриття спортивного сезону та підбиття підсумків вкотре продемонструвала, що Олевщина має гарних та талановитих спортсменів, які досягли  значних успіхів та гідно представляють Олевську громаду на міжнародному, всеукраїнському та обласному рівнях.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту