На виконавчому комітеті виділено матеріальну допомогу 90 жителям громади

28 лютого відбулось чергове засідання виконавчого комітет. На якому було розглянуто 16 питань.

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги. Матеріальна допомога надається 90 громадянам на загальну суму  47300  гривень.

Затвердили присутні перелік підприємств, об’єктів та видів суспільно корисних оплачуваних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт. Відбування стягнення правопорушниками, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт буде проводитись на території м.Олевськ у бригаді з благоустрою Олевської міської ради.

Члени виконавчого комітету розглянули подання виконуючого обов’язки старости с. Жубровичі Валерія Степанчука про представлення до звання «Мати-героїня» 42-річної жительки села Жубровичі, яка народила та виховала п’ятеро дітей до 8-річного віку. Відповідне рішення було прийнято одноголосно.

Також затвердив виконавчий комітет звіт з фінансового плану за 2019 рік комунального некомерційного підприємства «Олевський ЦПМД», який представила присутнім економіст Олевського ЦПМД Алла Кретт.

Заступник міського голови Яків Осипчук проінформував щодо питання про введення в штатний розпис Хмелівського дошкільного навчального закладу №32 «Лісова казка» 0,5 ставки старшої медичної сестри та 0,5 ставки завідувача господарством з 1 березня 2020 року. Рішення прийняли одноголосно.

Виконком погодив рішення про взяття на квартирний облік трьох жителів м. Олевськ та внесення їх в списки на отримання житла, до позачергової черги громадян та до першочергової черги громадян, як особу з інвалідністю II групи внаслідок війни та як  учасників бойових дій в зоні проведення АТО.

На виконкомі було надано дозвіл на зрізання аварійних зелених насаджень на території населених пунктів Олевської міської об’єднаної територіальної громади. Це 3 сосни, 15 берез, 5 ялин , 2 дуба, 9 вільх, 2 кленів на території с. Кишин. А також 15 берез на території кладовища в с. Артинськ. Зрізані аварійні дерева оприбуткувати, як дрова та використовувати для опалення об’єктів соціальної сфери міської ради та особистих потреб установ та організацій.

Виконавчим комітетом було вирішено надати дозвіл на встановлення 2-х зблокованих тимчасових споруд площею до 30 м.кв. кожна, для провадження підприємницької діяльності, на земельній ділянці по вул. Київська в м. Олевськ. Термін розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності становить 2 роки 11 місяців з дня реєстрації паспорта прив’язки.

Також були розглянуті інші питання: про нагородження учасників бойових дій на території інших держав, про актуалізацію даних щодо осіб, які перебувають на квартирному обліку, про переоформлення  особового  рахунку, про зміну та присвоєння адресних номерів та ін.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту