В.о. старости Ірина Дударь прозвітувала за 2019 рік

28 лютого в.о. обов’язки старости смт. Новоозерянка, с. Озеряни, с. Рудня-Озерянська Ірина Дударь прозвітувала за 2019 рік. На заході також були присутні заступник міського голови Сергій Мельник, голова Олевської РДА Лариса Хоречко, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, начальник відділу культури Ірина Кльоц та ін.

У трьох відповідних населених пунктах проживає 825 осіб. У 2019 році народилося 6 дітей, а померло 11 осіб.

У 2019 році було видано 1880 довідок, складено 75 актів обстеження умов проживання. На особистому прийомі у в.о. старости побували 452 особи.

В окрузі функціонує навчально-виховний комплекс, у якому навчаються 70 учнів та 21 дитина у групі дошкільного виховання. У Новоозерянському НВК було покращено матеріально-технічну базу у 2019 році на суму 101 273 гривень. За ці кошти було придбано інтерактивну дошку, принтер, довгофокусний проектор та екран, ноутбук, багатофункціональний пристрій, меблі, фліпчарт та ін. З’явився новий ноутбук і в дитячому садочку.

За звітний період проведено поточний ремонт та замінено два вікна на металопластикові у дитячій бібліотеці. Закуплено акустичну апаратуру  та котел для обігріву для Будинку культури смт Новоозерянка. В клубах с. Озеряни та с. Рудня-Озерянська проведено поточні ремонти.

В окрузі часто проводяться толоки, ліквідовано стихійні сміттєзвалища, вирубуються чагарники та сухі дерева на кладовищах, вздовж тротуарів і вуличних доріг, щорічно фарбують зупинки громадського транспорту, білять огорожу кладовища. Щороку проводиться благоустрій біля Обеліску Слави в с. Озеряни та впорядковуються невідомі могили загиблих у Другій світовій війні. За 2019 рік було зрізано 12 аварійних дерев, упорядковано сміттєзвалище та відремонтовано дві криниці.

Виготовлено та встановлено в’їзні знаки та оберіг в смт Новоозерянка та с. Озеряни. Розчищено та сплановано кладовище в с. Озеряни, виготовлено та встановлено ворота та частково оновлено огорожу. Також було оновлено та пофарбовано огорожу біля адмінприміщення. Збудовано дитячий майданчик по вул. Соборна, закуплені гойдалки на дитячий майданчик.

Після звіту для присутніх відбувся концерт за участі місцевих виконавців та гостей з міста Олевськ.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту