На бюджетній комісії обговорили внесення змін до бюджету та поширення коронавірусу

17 березня відбулось засідання бюджетної комісії міської ради. В четвер, 19 березня, відбудеться чергова сесія, втім, вона буде закритою у зв’язку з поширенням вірусу COVID-19.

На засіданні було розглянуто 11 питань. Перед початком депутат Віктор Хлань підняв питання поширення коронавірусу на території держави, а також запропонував поширити інформаційні листівки щодо пандемії у торгівельних точках і селах громади.

Першим члени бюджетної комісії розглянули питання про затвердження рішення виконавчого комітету. Детально про відповідне рішення читайте на нашому сайті.

Друге розглянуте питання – внесення змін до бюджету. Олевська районна рада та Білокоровицька ОТГ надали субвенцію у сумі 582 тис. грн. та 140 650 гривень відповідно.

Також міський голова Олег Омельчук запропонував зняти 250 тисяч гривень із заходів та передати їх для Олевської центральної лікарні для закупівлі дихального апарату. (Після закінчення бюджетної комісії вирішили перерахувати 280 тис. грн.). Відповідний проєкт рішення буде винесено на сесію міської ради, яка відбудеться 19 березня.

Також Олевська ОТГ має можливість отримати транспортний засіб для перевезення осіб з інвалідністю. Для цього потрібно передбачити співфінансування у розмірі 50 тис. грн. Члени бюджетної комісії одноголосно рекомендували відповідний проєкт рішення.

Традиційно розглядалось рішення про надання матеріальної допомоги жителям громади. В проєкті рішення йдеться про надання допомоги 40 жителям громади. Як повідомили на комісії, більшість осіб в переліку мають важкі захворювання або потребують операції, а також є громадяни, які уклали контракт з ЗСУ.

Також розглядались питання внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Олевської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік, Програми підтримки комунального підприємства «Олевська центральна аптека №32» Олевської міської ради на 2020 рік, Програми надання фінансових гарантій медичного обслуговування населення на період до 2022 року, затвердження Програми встановлення системи відеоспостереження у місті Олевськ на 2020-2022 роки та Програми профілактики внутрішньолікарняних інфекцій по комунальному некомерційному підприємству «Олевська центральна лікарня» Олевської міської ради на 2020-2022 роки.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту