На придбання медикаментів ТОВ «Пержанська рудна компанія» перерахувала 178 333 гривень благодійної допомоги

178 333 гривень благодійної допомоги на придбання медичних препаратів від ТОВ «Пержанська рудна компанія» 30 березня 2020 року надійшло на рахунок Олевської міської ради.

Всі кошти будуть спрямовані для нагальних потреб КНП «Олевська центральна лікарня» відповідно до звернення дирекції медичного закладу з метою організації недопущення розповсюдження захворювань, спричинених спалахом гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Cov-2 та з необхідністю проведення заходів щодо запобігання поширенню на території громади коронавірусу COVID-19.

Вказана сума оперативно та раціонально буде направлена на придбання необхідних медичних препаратів згідно наданого переліку. Про закупівлю та передачу медпрепаратів для КНП «Олевська центральна лікарня» громадськість проінформують додатково.

Нагадаємо, 23 березня ТОВ «Пержанська рудна компанія» перерахувала 779 000 гривень на запобігання поширення коронавірусу в межах Олевської громади. Згідно з домовленістю, відповідна сума направлена на придбання засобів індивідуального захисту і дезінфікуючих засобів для установ та організацій, які здійснюють заходи щодо недопущення розповсюдження захворювань, спричинених спалахом COVID-19.

В свою чергу, Олевська міська рада, від імені жителів громади, висловлює слова подяки ТОВ «Пержанська рудна компанія» за підтримку та надання фінансової допомоги, направлену на протидію та захист громадян від інфекції.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту