Благодійну допомогу направлять на заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу

Міський голова Олег Омельчук провів робочу нараду з керівниками установ та організацій які першочергово потребують дезінфікуючих засобів та засобів індивідуального захисту.
«ТОВ «Пержанська рудна компанія» перерахувала на благодійний рахунок міської ради 779 000 гривень на запобігання поширення коронавірусу в межах Олевської громади. Ці кошти мають призначення, а саме: придбання засобів індивідуального захисту та дезінфікуючих засобів. «До нас системно надходять листи від КНП «Олевська центральна лікарня», КНП «Олевський Центр первинної медичної допомоги», Олевського районного відділення Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Олевського районного сектору Управління ДСНС України в Житомирській області, Олевського  відділення поліції, відділу прикордонної служби «Копище» Житомирського прикордонного загону, Олевського районного сектору ДМС, Олевського районного управління ГУ ДПСС в Житомирській області та апарату міської ради з проханням надати допомогу на загальну суму понад 2 мільйони гривень. Тому, в межах фінансових можливостей, ми спільно та солідарно маємо розподілити наявні ресурси», – зазначив Олег Омельчук.

Заступник міського голови Олександр Ніколайчук озвучив попередню потребу в дезінфікуючих засобах і засобах індивідуального захисту та наголосив на необхідності здійснення оперативного придбання, враховуючи ажіотаж, який виник в країні з появою перших хворих українців на коронавірус.

За підсумками наради було доручено завідуючій КП «Олевська центральна аптека № 32» Ларисі Денисюк в найкоротші терміни сформувати потребу по різним позиціям з метою забезпечення установи та організацій засобами захисту.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту