Прикордонників привітали з професійним святом

Щорічно 30 квітня Україна відзначає День прикордонника. З нагоди свята від Олевської міської ради були підготовлені подяки та грошові винагороди.

Заступник міського голови Олександр Ніколайчук привітав відділ прикордонної служби “Копище” з професійним святом, побажав міцного здоров’я та наснаги на подальші звершення, а також вручив подяки і грошові винагороди за особисту дисциплінованість, взірцевість, сумлінне ставлення до виконання заввдань з охорони державного кордону України та з нагоди Дня прикордонника старшому прапорщику Олександру Новаку, старшому прапорщику Валентину Ястремському, старшому прапорщику Олександру Рудніченку, старшині Анатолію Невойту, старшому солдату Артему Свінцицькому.

До привітань також долучилися начальник Олевського відділення поліції Ігор Григоришин та начальник відділу митного оформлення «Майдан Копищанський» Сергій Шабельник.

Нагадаємо, в рамках Всеукраїнського патріотичного учнівського фестивалю «Стежками Тараса Боровця» відділ прикордонної служби «Копище» Житомирського прикордонного загону проводив майстер-класи, а також презентував техніку та озброєння.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту