Міський голова Олег Омельчук зустрівся із жителями мікрорайону “Квадрат”

Сьогодні, 22 травня, міський голова Олег Омельчук разом зі своїм заступником Сергієм Мельником зустрілись із мешканцями багатоповерхівок по вул. 40 років Перемоги.

Головне питанням, яке турбувало місцевих жителів – встановлення сміттєвого майданчика  та своєчасне вивезення твердих побутових відходів.

Мешканці мікрорайону висловили бажання облаштувати поблизу їхнього району сміттєвий майданчик для збору ТПВ, адже за їх словами поблизу багатоповерхівок, біля гаражів недобросовісні жителі інших районів міста підвозять та викидаються сміття мішками.

Під час зустрічі обговорили можливі варіанти місця розташування майданчика та дійшли згоди про остаточне місце розміщення.Також міський голова Олег Омельчук запевнив, що вирішення даної проблеми розпочнеться найближчим часом.                           

Зауважимо, що важливо укладати договір про вивіз ТПВ та оплачувати послугу, щоб у підприємства, яке займається вивозом твердих побутових відходів, була можливість якісно та своєчасно надавати послугу. Нагадаємо, станом на початок 2019 року рівень заборгованості за вивіз ТПВ вже сягнув 61%.

В ході спілкування із жителями мікрорайону також обговорено і інші проблемні питання, серед яких розчищення території від аварійного громадського туалету, благоустрій території спортивного майданчика та ін. Олег Васильович повідомив, що візьме дані питання під особистий контроль для подальшого вирішення.

До уваги всіх мешканців Олевська, хто хоче облаштувати майданчики для сміття, звертайтесь із своїми пропозиціями. Міська рада має можливість вирішити дані питання.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту