Увага! Тимчасово зупиняється робота єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань!

УВАГА! ТИМЧАСОВО ЗУПИНЯЄТЬСЯ РОБОТА ЄДИНОГО ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ, ФІЗИЧНИХ ОСІБ-ПІДПРИЄМЦІВ ТА ГРОМАДСЬКИХ ФОРМУВАНЬ!

 З 05 по 16 серпня 2020 року відбуватиметься впровадження в промислову експлуатацію оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.З 17 серпня 2020 року запрацює оновлений Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань!

 ДОКУМЕНТИ НА ПРОВЕДЕННЯ РЕЄСТРАЦІЙНИХ ДІЙ  ЩОДО ЮРИДИЧНИХ ОСІБ, ФІЗИЧНИХ ОСІБ-ПІДПРИЄМЦІВ НЕ ПРИЙМАТИМУТЬСЯ З 00 ГОДИН 05 СЕРПНЯ, А ДОКУМЕНТИ, ПОДАНІ ДО ЦЬОГО ЧАСУ, ПОВИННІ БУТИ ОПРАЦЬОВАНІ ДО 18 ГОДИНИ 07 СЕРПНЯ.

Це передбачено наказом Міністерства юстиції України від 14.07.2020 року №2409/5 «Про деякі питання впровадження оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» (набирає чинності 28 липня 2020 року).

Технічним адміністратором Єдиного державного реєстру –  Державним підприємством «Національні інформаційні системи» повідомлено (https://nais.gov.ua/article/v-ukraini-z-17-serpnya-2020-roku-zapratsyue-onovleniy-ediniy-derjavniy-reestr) про призупинку роботи

з 18.00 7 серпня до 16 серпня 2020 року:

Враховуючи те, що з 18:00 07 серпня 2020 року державні реєстратори нерухомості також не матимуть доступу до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, а перевірка відомостей Єдиного державного реєстру є обов’язковою умовою прийому та розгляду документів для реєстрації нерухомості, з 18:00 07 серпня по 16 серпня 2020 року включно не будуть також прийматися документи для державної реєстрації нерухомості від юридичних осіб.

Рекомендуємо запланувати проведення реєстраційних дій завчасно

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту