Працівники ДП «Олевське лісове господарство» взяли участь у загальнодержавній акції «Нагодуй птахів узимку»

З метою виховання любові та бережливого ставлення до природи й пташок з 7 по 12 грудня 2020 року ДП «Олевське лісове господарство» разом з  учнями шкільного лісництва при загальноосвітній школі 1-3 ступенів №3 та вихованцями Олевського центру розвитку дитини №2 «Сонечко» було проведено акцію «Нагодуй птахів узимку». Учні  розвісили на деревах шкільного подвір’я годівнички, які були виготовлені руками працівників підприємства, розклали корм для птахів. Вихователі й діти дуже відповідально та з великою зацікавленістю поставились до проведення акції, діти спостерігали за цим з великим задоволенням.

Працівники ДП «Олевське лісове господарство» встановили такі годівнички на території підприємства, Олевської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3, Олевський центр розвитку дитини №2 «Сонечко», рекреаційних зонах та всіх лісництвах підприємства.

Долучитися до акції «Нагодуй птахів узимку» зможе кожен, адже підгодівля зимуючих птахів приносить користь не тільки самим птахам, але  є й чудовою нагодою виявити співчуття і доброту, стати учасником важливої справи, що об’єднує всіх нас.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту