Оголошено тендер на реконструкцію стадіону “Колос”

Однією з головних подій у квітні є оголошення тендеру на реконструкцію  стадіону «Колос» у м.Олевську, який включено до президентської програми «Велике будівництво».

Завдяки наполегливій роботі міського голови Сергія Лисицького, відбувся важливий етап у питанні реконструкції цього спортивного об’єкту.

Тендер оголошено і вже наприкінці квітня голова Олевської ТГ планує знайомитись з виконавцями робіт.

Проєктом передбаченовлаштування нового футбольного поля зі штучного покриття, мініфутбольного та волейбольного полів, бігових доріжок, майданчику з вуличними тренажерами; реконструкцію з розширенням побутових приміщень, сходів та спусків до поля та трибун; у господарській зоні – влаштування громадської вбиральні, технологічного майданчику з контейнерами для сміття, автостоянки для командних автобусів та гостьової автостоянки, а також благоустрій території.

Реконструкція стадіону здійснюватиметься протягом 2 років. Загальна кошторисна вартість становить понад 36 мільйонів гривень.

Обсяг фінансування у 2021 році – 15,0 млн, у тому числі з державного бюджету – 13,5 млн грн, з міського бюджету  – 1,5 млн грн.

Після завершення робіт жителі Олевської громади, матимуть змогу проводити спортивні заходи, в тому числі, національного і міжнародного рівня.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту