Нова спортивна форма для юних спортсменок Кишинської ЗОШ

7 травня в рамках робочої поїздки міський голова Сергій Лисицький разом із заступником Юрієм Данюком та депутатом міської ради, головою Олевської МО ВФСТ “Колос” Володимиром Рабошем побували в селі Кишин.

В Кишинській ЗОШ відвідали спортивну залу, де під керівництвом майстрів спорту Галини Ящишиної та Тетяни Шумейко тренуються школярі в секціях Кишинської школи та Олевської ДЮСШ з баскетболу та волейболу.

Варто зазанчити, що кишинські школярки є незмінними чемпіонками Олевської ТГ з баскетболу. Чемпіонками Першості серед школярів та відкритої Першості ДЮСШ є і кишинські волейболістки. Обидві команди постійно захищають честь Олевщини на обласних турнірах. Саме за високі спортивні результати, юні спортсменки отримали від керівництва міської ради та МО ВФСТ “Колос”  комплект високоякісної спортивної форми фірми “Joma”, з логотипами Олевська, та м’ячі фірми “Mikassa”, а Галину Ящишину міський голова нагородив почесною грамотою і грошовою премією за високі спортивні досягнення та вагомий особистий внесок в розвиток фізкультурно-спортивного руху на Олевщині, побажавши плідної праці та нових звершень.

 Галина Василівна Ящишина, ще в далекому 1980 році несла олімпійський вогонь на Олімпіаду і до цих пір з гордістю готує школярів на різні змагання. Юним спортсменкам Сергій Лисицький побажав нових перемог та пообіцявши постійну підтримку від себе.

Відвідала делегація міської ради і Кишинський будинок культури, де гостей зустріли українськими піснями фольклорний ансамбль “Калина”. Поспілкувавшись з сільськими народними митцями Сергій Іванович вручив в подарунок баян, для подальших успішних виступів ансамблю. Обговорили також разом із старостою села Олександром Гергалом та директором Кишинської ЗОШ Сергієм Кравченком та директором БК Алою Рабош в найближчій перспективі ремонт спортивних майданчиків та будівель Кишинської ЗОШ і Будинку культури, який занесений до числа пам’ятників культури та архітектури, запевнивши місцевих жителів, що розвиток освіти, культури та спорту є одним із основних пріоритетів в роботі його команди.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту