28 травня проходитиме ЗНО з математики

Для участі в тестуванні з математики у Житомирській області зареєструвалося 12 356 учасників, із них 2 248 – для участі в тестуванні за завданнями рівня стандарту.

Для проведення зовнішнього незалежного оцінювання з математики задіяно 51 пункт проведення ЗНО в 8 освітніх округах: м.Житомир, м.Бердичів, м.Новоград-Волинський, м.Коростишів, м.Олевськ, м.Овруч та м.Малин.

Сертифікаційна робота з математики ЗНО-2021 міститиме п’ять завдань, які передбачають надання розгорнутої письмової відповіді.

Завдання вважають виконаним, якщо учасники зовнішнього незалежного оцінювання в бланках відповідей Б і В навели усі етапи розв’язання й обґрунтували їх, зробили посилання на математичні факти, з яких випливає те чи інше твердження, проілюстрували розв’язання задачі рисунками, графіками тощо.

Під час перевірки екзаменатори керуватимуться критеріями оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю з математики сертифікаційної роботи з математики зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року.

Оголошення результатів учасників зовнішнього тестування з усіх предметів відбудеться не пізніше 30 червня 2021 року.

Розгляд апеляційних заяв щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться з дня офіційного оголошення результатів.

Апеляційні заяви від учасників тестування, яких не задовольнили отримані результати ЗНО, будуть розглядатися, починаючи з дня оголошення результатів кожного тесту.

Випускники, які не зможуть узяти участь в основній сесії, зможуть зареєструватися для проходження ЗНО в додаткову сесію, яка відбудеться з 29 червня до 14 липня. Тестування з математики у додаткову сесію відбудеться 07 липня, а результати додаткової сесії будуть розміщені до 23 липня 2021 року.

По Україні на тестування з математики зареєструвалися 291 789 осіб, зокрема 77 321 – для участі в тестуванні за завданнями рівня стандарту.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту