Міський голова зустрівся з представниками регіонального відділення Фонду держмайна України

Цього тижня з робочою зустріччю до Олевської міської ради прибула заступник начальника Регіонального відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях Наталії Омельченко разом зі своєю заступницею Наталею Грінчук.

Метою зустрічі було обговорення питань розпорядження державним майном, зокрема об’єктами житлового фонду, а саме:  багатоквартирними  житловими будинками, гуртожитками, які у процесі приватизації не увійшли до статутних капіталів господарських товариств, але перебувають на їх балансі та розміщені на території Олевської громади.

Пані Наталія підняла питання про передачу до комунальної власності громади багатоквартирних житлових будинків в смт Новоозерянка та с. Кишин зауваживши, що тільки після прийому вищезазначеного житлового фонду мешканці зможуть приватизувати своє житло.

Перший заступник міського голови Василь Ковальчук в свою чергу запропонував включити до списку майна, що підлягає передачі ще декілька об’єктів, які на його думку могли б значно покращити соціальну інфраструктуру Олевської ТГ.

В кінці зустрічі сторони домовились більш детально опрацювати питання, а начальнику відділу економічного розвитку, транспорту, інвестицій та комунальної власності Олегу Ковальчуку доручено підготувати проєкт рішення та винести на розгляд депутатам на чергову сесію.

 

 

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту