Сергій Лисицький взяв участь у онлайн засіданні комісії з інвентаризації водних об’єктів, лісових ресурсів, об’єктів державної та комунальної власності

20 жовтня відбулось друге засідання регіональної комісії з інвентаризації водних об’єктів, лісових ресурсів, об’єктів державної та комунальної власності, що знаходяться на території області., яке проводив заступник голови Житомирської ОДА Віктор Градівський.

У засіданні також взяли участь: міський голова Сергій Лисицький, його заступник Василь Ковальчук, голови чотирьох райдержадміністрацій, голови міських та сільських рад.

На засіданні проаналізували кроки, що вже здійснені в області для виконання зазначеного завдання, озвучили проблемні питання проведення інвентаризації, а також напрацювали подальші плани щодо координації дій ОДА, РДА та територіальних громад із представниками Держгеокадастру, Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства та Басейнового управління водних ресурсів.

За результатами засідання Віктор Градівський наголосив на необхідності обов’язкового включення в дану роботу представників усіх громад, аби до кінця року завершити інвентаризацію лісових ресурсів та водних об’єктів.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту