Олевські борці протягом 14 днів здобули 30 медалей

8-10 жовтня в місті Бердичів проводився офіційний рейтинговий чемпіонат області. Команда Олевська здобула 11 медалей, із них: 7 золотих, 3 срібні та 1 бронзова. Таким чином олевські борці зайняли І командне місце.

По закінченню чемпіонату області на другий день олевчани брали участь у дитячому турнірі «Рокитнянська битва», де здобули 7 медалей: І місце зайняв Іван Осипчук, ІІ – Всеволод Ткач та Даніїл Іщенко, ІІ місця – Ілля Лупаїна та Артем Сорока.

22-23 жовтня у Новоград-Волинську проходив турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат пам’яті Сергія Сітайла. Команда Олевська та філіалів із с. Тепениця та с. Сущани на турнірі здобули 7 медалей: І місця вибороли Іван Осипчук та Ілля Лупаїна, ІІ – Назар Корнійчук, Мар’яна Кручко та Назар Морчуков, ІІІ місця здобули Євген Ратушинський, Андрій Перев’язко , Іван Лук’янчук та Артем Сорока.

23 жовтня команда Олевських борців брала участь у чемпіонаті Житомирської області з греко-римської боротьби серед юнаків, на якому здобули 5 медалей: І місце – Ілля Лупаїна, ІІ – Вадим Демедюк та Іван Лук’янчук, ІІІ – Андрій Перев’язко.

На обласному чемпіонаті був також присутній Олімпійський чемпіон Ігор у Токіо, багаторазовий чемпіон Світу та Європи, Народний депутат України Жан Беленюк. Юні спортсмени зустріч з чемпіоном будуть згадувати все життя, адже це потужний стимул ще більше працювати над собою, розвиватися та впевнено рухатись до нових перемог.

Залишити коментар

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту