Привітання та нагороди з нагоди Дня місцевого самоврядування

7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування. Це професійне свято працівників сільських, селищних, міських, районних, обласних рад, їх виконавчих органів та депутатів.

Міський голова Сергій Лисицький привітав колектив міської ради зі святом: «Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення на нові добрі справи, наполегливості задля подальшого розвитку нашої територіальної громади, відродженню та розвитку сіл і селищ нашого краю.

З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію.

Бажаю від щирого серця — усім, хто працює на благо територіальної громади, відстоює її запити та інтереси, міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх життєвих мрій і сподівань».

 Кращих працівників він нагородив грамотами міської ради: начальницю сектору кадрової роботи Остапчук Н.М., начальницю Служби у справах дітей Скумін Н.А., начальницю відділу адміністрування управління ЦНАП Перев’язко О.А., спеціалістів: Новака О.А., Іванченко О.П., Стафійчука Р.О.,  Михайленка В.В. та старост: Жубровицького округу Гілюка Є.В., Новоозерянського округу Куковякіна В.Б., Кишинського округу Гергала О.В., Кам’янського округу Корнійчука О.В.

Долучився до святкових привітань народний депутат України Володимир Арешонков та нагородив грамотами начальницю загального відділу Саковець Л.В., начальницю фінансового управління Горпиніч К.О., начальницю відділу бухгалтерського обліку, доходів, фінансової звітності фінансового управління  Вакуліну Т.А., начальницю відділу державної реєстрації, державного реєстратора управління ЦНАП Крижову Л.М., начальницю відділу бухгалтерського обліку та звітності Дорош В.В. та спеціалістів відділів: Кизилову Т.М., Фещук Т.А. і Талах Т.О.

Слова привітань та побажань висловила заступниця голови Коростенської РДА Лариса Хоречко, яка нагородила подяками Коростенської РДА начальницю сектору кадрової роботи Остапчук Н.М. та спеціаліста по звязках з громадськістю та ЗМІ Красильникову Г.М.

Детальніше у мережі Фейсбук

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту