Змагання з шашок серед збірних команд учнів закладів освіти

8 грудня 2021 року за положенням Гімназіади Олевщини відбулися змагання з шашок серед збірних команд учнів закладів освіти, в яких взяли участь 72 юні спортсмени з 24 закладів освіти.

Учні з великим задоволенням взяли участь у грі, яка зміцнює пам’ять, розвиває аналітичні здібності й уяву, допомагає вдосконалювати такі риси характеру як організованість, цілеспрямованість, об’єктивність. Гра в шашки навчає бути дуже уважним і зібраним, а також прораховувати свої дії на декілька кроків вперед.

Серед шкіл І-ІІ ст. переможцями та призерами стали команди учнів: Корощинської ЗОШ – І місце, Майдан-Копищенської ЗОШ – ІІ місце та Юрівської ЗОШ – ІІІ місце.

Цікавою та захоплюючою виявилася гра серед учнів шкіл І-ІІІ ст. Перше місце здобула команда учнів Кам’янської ЗОШ (тренер Романчук В.В.), друге місце, з невеликим відставанням, посіла команда  перспективних спортсменів з Олевської гімназії (тренер Попович В.В.), третє місце дісталося справним учням Хочинської ЗОШ (тренер Козловець В.В.)

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту. Вітаємо їх та бажаємо в майбутньому нових спортивних звитяг!

 

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту