Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

15 грудня під головуванням міського голови Сергія Лисицького відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради.

На порядку денному було розглянуто 35 питань.

Розглянули присутні питання про надання одноразової матеріальної допомоги. 41 житель громади звернувся за допомогою на лікування та поховання рідних. Матеріальну допомогу було надано на загальну суму 43 000 грн.

Члени виконавчого комітету розглянули та затвердили звіти фінансових планів КНП «Олевський центр первинної медицини» за 9 місяців 2021 року та КНП «Олевська центральна лікарня» Олевської міської ради за 9 місяців 2021 року. Також затвердили фінансові плани медичних закладів на 2022 рік.

На виконкомі також було надано дозвіл на зрізання аварійних зелених насаджень на території населених пунктів Олевської громади, а саме: 15 дерев сосни на території  кладовища с. Пояски, 1 ялини в с. Лопатичі, 1 ялини в м. Олевськ, 8 тополь в м. Олевськ, 6 берез та 2 вільхи в м. Олевськ. Зрізані аварійні дерева оприбутковуватимуться як дрова та використовуватимуться для опалення об’єктів соціальної сфери міської ради.

Члени виконкому розглянули 5 соціальних питань щодо призначення опікуна малолітнім дітям, позбавлення батьківських прав та надання статусу дитини, позбавленого батьківського піклування.

Виконавчий комітет погодив рішення про взяття на квартирний облік жителя громади та внесення його в списки на отримання житла до позачергової черги громадян, які потребують поліпшення житлових умов, як особу з інвалідністю внаслідок війни III групи.

Підтримали одноголосно присутні рішення також про зняття трьох жителів громади з квартирного обліку на підставі документів, які свідчать про право власності на нерухоме майно та поліпшення своїх житлових умов, внаслідок чого відпали підстави для надання їм іншого житлового приміщення.

На засіданні члени виконавчого комітету одноголосно підтримали рішення про створення постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами та території Олевської громади та затвердили Положення комісії.

Виконавчим комітетом було вирішено надати дозвіл на встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності: 2 тимчасові споруди, площею 23 м. кв. та 27 м в с. Жубровичі, 1 тимчасова споруда площею 24 м.кв. в м. Олевськ та 2 тимчасові споруди площею 30 м.кв. кожна в м. Олвеськ. Термін розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності становить 3 роки з  дня реєстрації паспорта прив’язки.  

Також були розглянуті і прийняті рішення з наступних питань, а саме: про затвердження розпоряджень міського голови, про затвердження калькуляції, про актуалізацію даних щодо осіб, які перебувають на квартирному обліку, про надання дозволу на встановлення дорожнього знаку та ін.

 

 

 

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту