За сприяння народного депутата України Володимира Арешонкова в Олевській громаді в 2021 році реалізовано 5 проєктів

Багато позитивних змін, які відбуваються в Олевській громаді – це результат тісної співпраці органів місцевого самоврядування із народними депутатами.

Так, за роки депутатської діяльності народного депутата України Володимира Арешонкова залучено значні кошти на соціально – економічний розвиток Олевської міської територіальної громади. Наприклад, завдяки клопотанню Володимира Арешонкова лише у 2021 році наша громада отримала державну субвенцію в сумі 5,3 мільйони гривень. За ці кошти вдалося реалізувати 5 важливих для Олевської ТГ проєктів: капітальні ремонти – сільського клубу (покрівля) в селі Забороче, Будинку культури села Кишин (опалення), Міського Будинку культури (покрівля), приміщення будівлі Жубровицького ДНЗ “Чебурашка” (водопостачання, водовідведення та санвузли) та покрівля клініко-діагностичної лабораторії Олевської ЦЛ.

Жителі громади висловлюють вдячність за роботу громадської приймальні та особистий прийом народним депутатом, допомогу у вирішенні власних питань/проблем та адресну матеріальну допомогу. Олевська міська рада дякує за небайдужість та підтримку нашої громади. Бажаємо успіхів у всіх Ваших справах та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю в розбудові території громади!

Капітальний ремонт санвузлів, водопостачання та каналізації (Жубровицький ДНЗ “Чебурашка”)

Встановлено новий твердопаливний котел та водяні тепловентилятори (Будинок культури с. Кишин)

Триває капітальний ремонт покрівлі (Будинок кульутри м. Олевськ)

Капітальний ремонт покрівлі будівлі Клініко-діагностичної лабораторії м. Олевськ

Триває капітальний ремон покрівлі (Сільський клуб с. Забороче)

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту