Олевський РЕМ привітали з Днем енергетика

22 грудня працівники енергетичної галузі України відзначають своє професійне свято – День енергетика. Цей день нагадує всім нам про важливість цієї галузі у сучасному світі та її роль для комфортного життя людини.

З нагоди свята міський голова Сергій Лисицький, його заступник Юрій Данюк та керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький зустрілися із колективом Олевського РЕМу, щоб привітати та відзначити подяками кращих працівників.

Подяками міської ради за сумлінну працю та професіоналізм і грошовими преміями нагородили інженера виробничо-технічної групи Василя Данюка, операторів електронно-обчислювальних і обчислювальних машин Івана Романчука та Олену Філоненко.

Міський голова висловив вдячність та найщиріші побажання усім, хто присвятив цій сфері діяльності власне життя, кому тисячі родин нашої громади завдячують теплом і світлом у своїх домівках. Побажав працівникам РЕМу  гарного настрою, безаварійної роботи, міцного здоров’я, успіхів, благополуччя та радісних свят у колі родини.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту