Трьом дітям надано статус дітей, позбавлених батьківського піклування – рішення виконкому

22 грудня відбулося засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 8 питань.

Першим розглянули питання про внесення змін до бюджету Олевської міської територіальної громади на 2021 рік, з якого доповідала начальник фінансового управління Катерина Горпиніч.

Рішенням виконкому трьом дітям із міста Олевськ надано статус дітей, позбавлених батьківського піклування. Попередньо вже відбувся суд, на якому батьків цих дітей позбавили батьківських прав. Центр соціальних служб та Служба у справах дітей міської ради систематично проводили профілактичну роботу з батьками дітей щодо виконання ними їх обов’язків, а працівниками поліції неодноразово були складені на них протоколи за неналежне виконання батьківських обов’язків. Однак позитивних змін не відбулося, дітям надалі було небезпечно залишатися в цій сім’ї. Дітям вже знайшли родину, в якій вони будуть проживати.

Також розглянули питання про призначення опікуна над малолітньою дитиною, надання дозволу на встановлення тимчасових споруд, продовження терміну дії паспорту прив’язки тимчасової споруди, надання дозволу на збір вихідних даних та про зміну адрес об’єкту нерухомого майна.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту