На засіданні бюджетної комісії розглянули 7 питань

З метою підготовки до пленарного засідання сесії міської ради, сьогодні, 8 листопада,  відбулось чергове засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій.

На засіданні були присутні: секретар ради Сергій Мельник, заступник міського голови Василь Ковальчук, начальник фінансового управління Катерина Горпиніч, а також депутати, члени комісії: Катерина Світельська, Алла Гаврилюк, Назар Ковальчук.

Під час роботи комісії було розглянуто 7 питань. Традиційно серед них – про надання допомоги жителям громади. Також присутні розглянули питання про затвердження звіту про виконання бюджету Олевської міської територіальної громади за 9 місяців 2022 року.

Серед інших були розглянуті проєкти рішень: затвердження «Програми забезпечення громадян Олевської міської об’єднаної територіальної громади життєво необхідними медичними препаратами та виробами медичного призначення» на 2023-2025 роки, надання дозволу КНП «Олевський Центр первинної медичної допомоги» Олевської міської ради на передачу в оренду об’єкта нерухомого майна, що належить до комунальної власності Олевської міської територіальної громади на аукціоні та інші.

Всі проєкти рішень комісією були погоджені та рекомендовані до розгляду на чергову сесію, яка відбудеться 10 листопада об 11.00 год.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту