Сергій Лисицький привітав працівників соціальної сфери, культури та майстрів народного мистецтва з професійними святами

В Олевську в Міському будинку культури відбувся урочистий захід з нагоди Дня працівників соціальної сфери і Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Міський голова Сергій Лисицький долучився до урочистостей з нагоди відзначення професійних свят.

Участь у заході також взяли: заступниця голови Коростенської РВА Лариса Хоречко, начальник відділу культури та туризму Анна Вжесінська і директор КУ “Центр надання соціальних послуг” Галина Талах.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять загиблих військовослужбовців та мирних громадян внаслідок збройної агресії російської федерації.

Сергій Лисицький привітав присутніх працівників соціальної сфери, культури та майстрів народного мистецтва з професійними святами, а також вручив грамоти Олевської міської ради та грошові нагороди.

“Милосердя, людяність, доброта – це всі якості працівників соціальної сфери. Саме ви допомагаєте кожному, хто опинився в тяжкій життєвій ситуації. Знаходите в собі сили піклуватися про тих, хто потребує захисту та уваги найбільше та попри війну продовжуєте професійно служити обраній справі. Дякую вам за це!

Важливість культури під час війни не зменшується, а тільки зростає. Адже ви потужно тримаєте свій фронт, активно підтримуєте військових, у своїх закладах займаєтесь волонтерською діяльністю та одночасно продовжуєте радувати нас своєю творчістю. Не зупиняйтеся на досягнутому, бо у цей надскладний час, кожна сфера по особливому важлива”, – зазначив голова громади.

Під час заходу були вручені також подяки голови Коростенської РВА та відділу культури та туризму Олевської міської ради.

Директор КУ “Центр надання соціальних послуг” Галина Талах від колективу установи вручили Сергію Лисицькому в подарунок ікону.

Також від дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) фахівцям із соціальної роботи передали планшети.

Сергій Лисицький окремо подякував всім працівникам, які з першого дня широкомасштабного вторгнення пішли захищати країну до лав ЗСУ, хто долучився до волонтерської діяльності, і тим, всі небайдужим та допомагає чим може українським захисникам.

Музичні та хореографічні вітання для всіх присутніх були представлені місцевими колективами та виконавцями Олевського міського будинку культури, Олевського ЦДЮТ та музичної школи.       

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту