Дистанційне навчання – комфортно: діти з сіл Копище, Хочине та Юрове отримали комп’ютери від благодійників

У рамках співпраці між освітніми закладами України та Німеччини, учні трьох навчальних закладів Олевської громади отримали комп’ютери від наших німецьких друзів Freundschaft kennt keine Grenzen. Це учні Юрівської гімназії, а також Копищенського та Хочинського ліцеїв.

Міський голова Сергій Лисицький разом зі своїм заступником Юрієм Данюком особисто привезли техніку для діток, поспілкувались з ними та батьками, а також з педагогічними колективами.

Міський голова Сергій Лисицький прокоментував: «В цих навчальних закладах, хоч на годинку, знову дитячий сміх, радість та емоції. Це мотивує ще завзятіше працювати. Дітям – успіхів в навчанні! Нових знань та нових звершень! Батькам – витримки! А також щиро дякую всім нашим волонтерам. З такою всебічною підтримкою Україна переможе».

Варто зазначити, діток, що отримали комп’ютери, визначали директори відповідних навчальних закладів. Переважно, це діти з багатодітних сімей та інші соціальні категорії.

Пристрої не є новими, але в дуже гарному стані. Налаштовані та готові до навчання. До комплекту входять: системний блок, монітор, клавіатура та комп’ютерна миша.

На ту кількість системних блоків, які надійшли від німецьких благодійників, на жаль не вистачило всіх необхідних комплектуючих, тож міський голова Сергій Лисицький вирішив за власний кошт закупити монітори, миші та клавіатури, яких не вистачало.

«Висловлюємо щиру вдячність Сергію Івановичу Лисицькому, волонтерам та всім, хто не байдужий до проблем сімей, діти яких потребують технічного забезпечення для участі в дистанційному навчанні. Ви реалізували мрії дітей, подарували радість та незабутні емоції. Подарунки є дійсно цінними та необхідними в наш час. Бажаємо Вам процвітання, успіхів у благородній справі, благополуччя, невичерпної енергії та міцного здоров’я. Нехай всі Ваші ідеї та плани реалізуються! Миру та перемоги», – прокоментувала директор Копищенського ліцею Марія Лозко.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту