Вихованка Олевського ЦДЮТ зібрала 10 тис. грн. для ЗСУ

Вкотре переконуємось, що активна учнівська молодь – майбутнє нашої країни. Олевщина багата талановитими, розумними та унікальними юнаками і юначками. Серед них – Каріна Колодяжна.

Дівчина займається мистецтвом вже 11 років у зразковій студії образотворчого мистецтва «Веселка» (Олевський ЦДЮТ) під керівництвом Тетяни Басюк.

Впродовж цих років Каріна посідала призові місця на різноманітних конкурсах обласного та всеукраїнського рівня, продовжувала рости у своїх починаннях і розвиватися.

З початку війни вихованка «Веселки» визначилась зі своєю громадянською позицією і вирішила допомагати Збройним Силам України. Каріна продавала свої роботи та збирала кошти на ЗСУ, загалом вдалось зібрати 10 тис. грн.

Дівчина поділилась: «Коли я переглядаю свої роботи, я із великою вдячністю до Тетяни В’ячеславівни усвідомлюю, що роки навчання не пройшли даремно. Після закінчення Олевського ліцею №1 я планую продовжити навчання в одному із університетів України і здобути освіту дизайнера».

Міський голова Сергій Лисицький вручив подяку цьогорічній випускниці за активну громадянську позицію та допомогу Збройним Силам.

Дякуємо нашій активній учнівській молоді та їх батькам і наставникам за гарне виховання і розвиток дітей.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту