Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомості, що належать до комунальної власності Олевської міської територіальної громади

Олевська міська рада повідомляє, що згідно рішення ХХХV сесії Олевської міської ради VІІІ скликання від 07 вересня 2023 року № 1317 «Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Олевської міської територіальної громади, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні», буде проведено конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомості, що належать до комунальної власності Олевської міської територіальної громади з метою здійснення переоцінки для цілей бухгалтерського обліку об’єктів комунальної власності Олевської міської територіальної громади, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні та отримання достовірних даних про вартість основних фондів та встановлення їх справедливої вартості на дату балансу.

Конкурс відбудеться: 25 вересня 2023 року о 15:00 годині в приміщенні Олевської міської ради за адресою: 11001, вул. Володимирська, 2, м. Олевськ, Коростенський район, Житомирська             область (ІІ поверх, зал для засідань)тел.+38 (04135)2-11-52.

        Конкурсний відбір проводиться щодо об’єктів комунального майна, а саме:

  1. Нежитлова будівля гаражу літ. «Б», загальною площею 83,5 м2, за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 4-А, м. Олевськ, Коростенського району, Житомирської області, поштовий індекс 11001.

Балансоутримувач: Олевська міська рада.

Замовник робіт з оцінки об’єкта – Олевська міська рада.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки – 4 000,00 грн.

  1. Нежитлова будівля, павільйон літ. «А», загальною площею 160,9 м2, вул. Шевченка, 12-А, с. Жубровичі, Коростенського району, Житомирської області, поштовий індекс 11042.

Балансоутримувач: Олевська міська рада.

Замовник робіт з оцінки об’єкта – Олевська міська рада.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки – 6 500,00 грн.

 

Кінцевий термін подання документів – за чотири робочих дні включно до оголошеної дати проведення конкурсу.

Строк виконання робіт -15 календарних днів.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності Олевської міської територіальної громади, що підлягають наданню в оренду та відчуженню, затвердженого рішенням LV сесії Олевської міської ради VII скликання від 25.06.2020 року № 1682.

Вимоги до оформлення конкурсної документації: Конкурсна документація претендента подається в запечатаному конверті  і складається із:

-конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому конверті;

-документів щодо практичного досвіду виконання послуг з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (додаток 1 до Положення).

-підтвердних документів.

На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи – підприємця, який подає конкурсну документацію.

 До підтвердних документів належить:

-заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності (додаток 2 до Положення);

-копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, яким передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямами та спеціалізаціями в межах цих напрямів, що відповідають об’єкту, оцінку якого буде здійснювати переможець конкурсу;

– копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному  складі  і  яких  буде  залучено  до проведення оцінки та підписання  звіту  про  оцінку  майна;

– інформація про претендента (додаток 3 до Положення).

Конкурсна пропозиція подається в запечатаному конверті і має містити:

– пропозицію щодо ціни виконання робіт;

– калькуляцію витрат, пов’язаних з виконанням робіт;

– строк виконання робіт (у календарних днях).

Вимоги до учасників конкурсу:

До участі у конкурсі допускаються претенденти, які діють  на підставі чинного сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, яким передбачено провадження практичної діяльності  з оцінки майна за напрямом І «Оцінка об’єктів у матеріальній формі» та спеціалізацією в межах цього напряму 1.1 «Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості) у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них».

–    Для зарахування балів згідно з Положенням будуть враховуватися кваліфікаційні свідоцтва (кваліфікаційні документи) оцінювачів, що мають загальний стаж професійної діяльності: не менше 3 років (для оцінки нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них.

–  Наявність відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно оцінки об’єкта майна, що  підтверджуються чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів відповідно до наказу ФДМУ від 10.06.2013 року №796.

–   Наявність досвіду суб’єкта оціночної  діяльності  у  проведенні  оцінки подібного об’єкта оцінки. 

–  Наявність оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки та підписання  звіту про  оцінку майна, та їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна.

–  Наявність письмової згоди оцінювачів, яких додатково буде залучено до виконання робіт з оцінки майна.

 

Конкурсна комісія з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту