Колектив Білокоровицького лісового господарства привітали з професійним святом

У переддень свого професійного свята – Дня працівника лісу, яке традиційно святкують у третю неділю вересня,  ДП «Білокоровицьке лісове господарство» провело урочистий захід. Вступне слово надали директору лісового господарства Юрію Івановичу Шевчуку, який розповів про пророблену роботу, здобутки лісництв, подякував всім за працю та вручив нагороди і грошові премії близько 70 працівникам.

Читайте також «В Олевську відзначили День працівника лісу» за посиланням

http://olevsk-gromada.gov.ua/2017/09/18/v-olevsku-vidznachili-den-pratsivnika-lisu/

Більшість лісництв підприємства знаходиться на території Олевської ОТГ, тому привітати зі святом та подякувати за роботу завітав голова громади Олег Омельчук. Білокоровицьке ЛГ є найбільшим платником податків в районі, у минулому році було сплачено близько 19 млн гривень, в штаті підприємства працює близько 1000 осіб. Голова Олевської ОТГ Олег Омельчук нагородив грамотами директора ДП “Білокоровицьке лісове господарство”, лісничого Зубковицького лісництва Анатолія Степушенка, тракториста Замисловицького лісництва Петра Ренкаса та старшого майстра Жубровицького проміжного складу Ганну Швець.

З професійним святом працівників галузі також вітали голова Білокоровицької ОТГ Сергій Коцур, голова районної ради Віктор Троц та голова Спілки воїнів-учасників АТО Олевського району Андрій Іванов.  Було за що дякувати і директору школи, адже завдяки підприємству в цьому році зроблено, як зазначили учні, «класний» ремонт в кабінеті біології. Концерт для лісівників влаштували учні шкільного лісництва та гурт «Вербиченька».

Вразила красою та доглянутістю територія підприємства, надзвичайної краси алея з молодих кленів. До речі, Юрій Іванович зазначив, що до них часто навідуються молодята для фотосесій.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту