«Стратегія розвитку Олевської ОТГ до 2027 року» пройшла громадські слухання

14 грудня у приміщенні міської ради відбулись громадські слухання щодо «Стратегічного розвитку Олевської ОТГ до 2027 року». Над «стратегічним» документом працювали з серпня місяця, у склад робочої групи увійшли 43 осіб, в тому числі всі старости. Привітав присутніх із завершенням створення Стратегії розвитку громади міський голова Олег Омельчук.

 Представив Стратегічний план керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, зупинившись детально на дослідженні думки громади, місії та стратегічному баченні майбутнього, пріоритетних напрямах розвитку: розвитку комфортного середовища для життя, сталому економічному розвитку, якості життя. Кожний із цих напрямів конкретизований у реальних планах, діях, строках виконання. Від міського голови та учасників слухань було прийнято ряд правок до документа.

Міська рада дякує всім членам робочої групи, які взяли участь у  підготовці документу – результату праці представників усіх груп громади: місцевої влади, бізнесу, освітян, громадських організацій, пересічних мешканців, які відчувають свою відповідальність за майбутнє громади і свій час та інші ресурси присвятили розробці Стратегії та збору інформації.

З Стратегічним планом розвитку можна ознайомитись нижче.

Стратегія розвитку Олевської_ОТГ

ПРОФІЛЬ_ОТГ_ОЛЕВСЬК

Звіт про опитування ОТГ 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту