Олевчанин Віктор Данюк у команді Тіни Кароль на Голосі країни

Олевчанин Віктор Данюк виступив на головному вокальному шоу – Голос країни 8. Він виконав пісню Pianoбой «Кохання» та розвернув до себе тренерське крісло Тіни Кароль.

 «Тільки в боротьбі ти розумієш наскільки ти сильний. Мене звати Віктор Данюк, мені 24 роки, я приїхав з містечка Олевськ, що на Житомирщині. Років чотири тому виявили, що в мене онкологічне захворювання. Мені потрібно було проходити хіміотерапію, операцію пройти. Я поборов смертельну хворобу і зрозумів одне: завжди потрібно йти до кінця, не боячись нічого. І зараз я готовий йти до кінця! Мені хотілося б стати відомим виконавцем, дарувати людям музику. Я хочу розвернути тренерські крісла і я обов’язково це зроблю», – прокоментував Віктор перед виступом.

З перших нот пісні Тіна Кароль відмітила Віктора Данюка: «Бархатный голос…». Сподобався виступ нашого земляка й іншим тренерам, особливо Сергію Бабкіну. Джамала підбурювала С.Бабкіна натиснути на кнопку.

Під кінець пісні Тіна Кароль все-таки зважилась і взяла Віктора до себе в команду. «Чуєш, в тебе дуже гарний, «бархатний» тембр. І дуже всеобємлюючий голос. За таку світлість в голосі, за такий «бархат» я повернулась до тебе. І мені сподобалась ця пісня. Дякую, що ти її обрав», – сказала Тіна Віктору Данюку.

За кулісами підтримували олевчанина його родичі, серед них викладач Олевської музичної школи Тетяна Борисівна Данюк та її син, двоюрідний брат Віктора, Микола.

Наступний етап Голосу країни – вокальні бої. В них Віктор зійдеться у «двобої» з учасником зі своєї команди. В свою чергу, Тіна Кароль вирішить хто продовжить боротьбу у шоу.

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту