Творчий звіт Жубровицького будинку культури

23 березня в селі Жубровичі відбувся творчий звіт аматорських колективів та гуртків художньої самодіяльності сільського закладу культури. На звіті були присутні начальник відділу культури Ірина Кльоц, а також працівники Олевського будинку культури Ігор Васильчук та Денис Ничипорчук.

У святковому залі були представлені художні виставки дитячих малюнків, місцевих майстрів, бібліотеки. Варто відмітити чудові гурткові роботи (керівник Хоречко О.П.): майстерно зроблені картини з ниток, розписані тарілки та пляшки.  

Відкривали святковий концерт вихованці Жубровицького дитячого садочку «Чебурашка». Вони затанцювали у чудовому таночку з хустками, заспівали пісні «Ой, я молода», «Грицю, Грицю до роботи», чим розпалили серця щирої публіки.

У концерті брали участь колективи: ансамбль «Полісяночка», дует «Мрія», сімейний дует Олени та Романа Мельників та дівочий дитячий квінтет. Також продемонстрували свої вокальні таланти Богдана Цаповська, Наум Мусійчук, Олена Мельник, Ангеліна Рудік, Тетяна Філімончук.

Окрім музичних номерів, у концерті мали місце також презентація віршованих творів та гумористичні виступи. Досвідчений автор Микола Гайченя зачитав декілька тематичних та соціальних віршів. Ольга Юськова розповіла на загал смішну гумореску. Тяжко не відмітити талановитого учня Жубровицької школи Романа Гусарчука, він зачитав декілька своїх віршів про Україну та матір, які відрізнялись високою майстерністю.

Всі присутні позитивно сприйняли невелику комедійну виставу «Кумоньки» від ансамблю «Полісяночка». В гумористичній манері було показано спілкування між п’ятьма кумами. Як це було дивіться на відео:  

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту