Делегація з міста Тошек відвідала Олевську гімназію.

Сьогодні, 15 травня, учнівська делегація відвідала Олевську гімназію. У фойє навчального закладу була підготовлена інсталяція у вигляді сонця, на промінчиках яких були написані імена гостей. На тому ж місці діти мали можливість сфотографуватись у мантіях гімназистів.

Потім для дітей з Польщі була проведена екскурсія у музейній кімнаті гімназії, де всі отримали невеликі подарунки, а також була представлена власна сувенірна продукція, роботи вчителя англійської мови Юлії Десюк, знахідки археологічних розкопок тощо. Заступник директора з виховної роботи Тамара Заруба повідомила гостей, що їх чекає сюрприз: всі фото, які цього дня зробить член батьківського комітету Оксана Колодяжна будуть подаровані кожному на іменних флешках.

Пізніше дітям з Польщі запропонували переодягнутися у древлянських одяг, сфотографуватися та відвідати музичну перерву. У музейній кімнаті також відбулося жеребкування з метою визначення уроків, які гості зможуть відвідати: хімія, фізика, англійська або українська мова чи гра «Брейн-ринг».

По завершенню уроків на учнів чекали спортивні змагання та обід.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читайте також: Обмін шкільної молоді Тошек-Олевськ.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту