Відбулись громадські слухання щодо створення Хочинського старостинського округу

29 жовтня в приміщенні Хочинського сільського клубу відбулись громадські слухання щодо утворення старостинського округу. На слуханнях був присутній міський голова Олег Омельчук, його заступник Сергій Мельник, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, в.о. старости сіл Хочине, Рудня-Хочинська, Перга, Рудня-Перганська Анатолій Хомутовський, депутат Олевської міської ради відповідного округу Ганна Кручко та в.о. старости села Юрове, де пройдуть наступні громадські слухання, Ігор Талах.

Як і у інших населених пунктах, де вже відбулись громадські слухання, присутні місцеві жителі вирішили, що старостинський округ має бути у тих же межах, що й свого часу була сільська рада. «За» створення Хочинського старостинського округу Олевської міської об’єднаної територіальної громади Житомирської області з центром в с.Хочине, що складається з сіл Хочине, Рудня-Хочинська, Перга та Рудня-Перганська проголосувало 24 місцевих мешканця, 2 «утримались».

Традиційно по завершенню громадських слухань міський голова Олег Омельчук відповів на всі питання, які поставили присутні в залі жителі.

Протокол громадських слухань частини членів громади сіл Хочине, Рудня-Хочинська, Перга та Рудня-Перганська (що об’єдналися в Олевську міську об’єднану територіальну громаду і створили єдині органи місцевого самоврядування) з предмету: обговорення питання щодо створення Хочинського старостинського округу Олевської міської об’єднаної територіальної громади Житомирської області з центром в с. Хочине, що складається з сіл Хочине, Рудня-Хочинська, Перга та Рудня-Перганська.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту