Святковий концерт до 25-ї річниці Олевського ЦХЕТУМу

26 листопада відбувся святковий концерт з нагоди 25-ї річниці створення Олевського Центру художньо-естетичної творчості учнівської молоді.

Олевський ЦХЕТУМ (раніше ЦДТ) був створений у 1994 році на базі будинку культури фарфорового заводу. Його першим директором стала Тамара Заруба, яка наразі є заступником директора з виховної роботи Олевської гімназії. Вона привітала всіх зі святом, пригадала історію закладу та тих, хто долучився до кропіткого процесу створення  та становлення ЦХЕТУМу.

Трохи більше року тому Олевський ЦХЕТУМ очолив Артем Курбеко. Під його керівництвом у закладі плідно працюють 11 гуртків. Вихованці ЦХЕТУМу – учасники найрізноманітніших місцевих, обласних, всеукраїнських та навіть міжнародних конкурсів. В цьому році хореографічні колективи отримали звання «Зразковий художній колектив».

З привітаннями та подарунками на концерт завітали начальник відділу культури Ірина Кльоц, директор Олевської музичної школи Тетяна Тимків та директор Олевського міського будинку культури Павло Халімончук.

Від Олевської міської ради слова вітань, а також теплі побажання прозвучали від заступника міського голови Якова Осипчука. Він закликав присутніх поаплодувати стоячи працівникам ЦХЕТУМу та тим, хто пропрацював тут багато років і вже вийшов на пенсію. А також вручив директору закладу солодкий подарунок.

Заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради Алла Гаврилюк вручила всім працівникам ЦХЕТУМу і першому директору закладу Тамарі Зарубі подяки, а також повідомила чудову новину – разом з подякою нагороджені отримають ще й премію у розмірі 50% до посадового окладу.

З вітаннями та подарунками також завітали керівник профспілки відділу освіти, молоді та спорту Наталія Яценко та поетеса Алла Продащук. Привітала рідний заклад і володарка титулу «Лідер року-2013» Ірина Головенко, ветерани праці та ін.

Під час концертної програми виступали сестри Печури, гурт Серпанок,  Олександр Борисовець, «Фаворит», колектив МБК, вихованці гуртка польської культури, Олексій Буднік, хореографічні колективи «Сузір’я» (керівник Лариса Хоменко) та «Тіп-топ» (керівник Ольга Настасюк), бандуристи Білокоровицької ОТГ.

Сюрпризом вечору стали виступи заслуженого артиста України Олександра Зайченка та композиторки, поетеси та телеведучої, народної артистки України Алли Попової. Хореографічний супровід номерів забезпечував колектив «Сузір’я».

Директор закладу Артем Курбеко подякував спонсорам святкового дійства – Олевській міській раді та приватному підприємцю Сергію Лисицькому. Завершився концерт спільним виступом всіх колективів та виконавців ЦХЕТУМу та святковим феєрверком.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту