Полігон розчищено від ТПВ

8 квітня бригадами ДП «Будпослуги №2» спільно з Олевським лісгоспом АПК було проведено розчищення полігону від твердих побутових відходів, який знаходиться на території Руднє-Бистрянського округу.

Під час зачищення були виявлені різні види сміття: пластик, скло, підгузники, зламані побутові речі та ін. Це свідчить про те, що роблять так звані «смітники» біля узбіч самі ж місцеві жителі, які не вважають за потрібне вивозити сміття у призначені для цього місця.

Олевська міська рада звертається до усіх жителів громади з проханням не утворювати стихійні сміттєзвалища та самим подбати про місце в якому Ви живете. Також, аби покращити вирішення даної проблеми, планується створення групи по виявленню правопорушників та притягування їх до адміністративної відповідальності.

Якщо Ви стали свідком того, як викидають сміття у неналежних для того місцях, в тому числі у полі або лісосмузі, фіксуйте транспорт або особу, яка це вчиняє, як доказ та повідомляйте до міської ради або до відділку поліції.

Адже, за статтею 152 КУпАП України передбачено, що порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів – тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 340 грн. до 1360 грн.)  і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 грн. до 1700 грн.).

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту