Освітяни громади перерахували понад 243 тисячі гривень на придбання дихального апарату

Колективи закладів освіти громади перерахували на придбання дихального апарату для лікарні свій одноденний заробіток. За інформацією начальника відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради Валерія Левченка, до цієї ініціативи долучились колективи всіх шкіл громади, Олевського МНВК, Олевського ЦХЕТУМу та 6 дитячих садочків.

Загалом таким чином було зібрано 243 540 гривень. Ці кошти були перераховані на рахунок Олевської центральної лікарні. Варто зазначити, що деякі школи громади крім того окремо надсилають кошти на придбання дихального апарату для лікарні, а також раніше Олевська профспілка освіти перерахувала 10 000 гривень.

Станом на 24 квітня на рахунок лікарні надійшло понад 197 тисяч гривень. До збору коштів долучаються підприємства громади, колективи державних і приватних закладів та установ, профспілки, небайдужі громадяни.

Олевська міська рада висловлює щиру вдячність всім небайдужим громадянам, колективам, підприємствам, установам за небайдужість та проявлену активність.

Разом з тим, збір коштів продовжується. Реквізити:

КНП «Олевська центральна лікарня» Олевської міської ради

ЄДРПОУ 01991872

Рахунок № UA543117440000026001055829824

(рахунок відкрито в АТ КБ «ПРИВАТБАНК»)

Призначення платежу: придбання дихального апарату

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту