З 01.01.2021 введено в дію нові рахунки

«Управління Державної казначейської служби України  в Олевському районі Житомирської області повідомляє. 

Відповідно до постанови Верховної ради від 17 липня 2020 року  № 807-ІХ “Про утворення та ліквідацію районів”, та до статті 4 Закону України від 08 липня 2020 року № 2464-VI “ Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування” (із змінами та доповненнями) з 01.01.2021  введено в дію нові рахунки для зарахування до бюджетів податків, зборів, платежів, власних надходжень бюджетних установ та інших доходів бюджету та рахунки для зарахування єдиного внеску на загальнообов‘язкове державне соціальне страхування .

Звертаємо увагу платників податків, що з метою належної і своєчасної сплати податків, зборів, ЄСВ та мінімізації нез’ясовних надходжень, управління Казначейства просить терміново звернутися до відділення Державної податкової служби України за місцем реєстрації для отримання нових реквізитів рахунків. (рахунки по території 460 — не діючі).

Кошти сплачені платниками на старі рахунки по зарахуванню податків, зборів та ЄСВ, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам як “нез‘ясовані надходження” .

Змінені реквізити бюджетних рахунків для зарахування податків, зборів, платежів до державного та місцевих бюджетів  розміщено на  Веб-сторінці Головного управління Державної казначейської служби України у Житомирській області  Веб-порталу Державної казначейської служби України за адресою: www.treasury.gov.ua.

Звертаємо Вашу увагу що отримувачем в платіжних дорученнях по сплаті як державних так і місцевих податків, зборів та ЄСВ за відповідними територіями  є ГУК у Житомирській області /ТГ м.Олевськ або ТГ с.Білокоровичі/, ЄДРПОУ 37976485 »

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту