Голова облради Володимир Федоренко відвідав Олевськ з робочою поїздкою

2 лютого голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко з робочою поїздкою відвідав Олевськ. Міський голова Сергій Лисицький разом зі своїми заступниками та спортсменами громади зустрівся з Володимиром Іллічем на стадіоні «Колос» аби показати стан спортивного об’єкту наразі та поспілкуватися про шляхи залучення фінансування його реконструкції.

Володимир Федоренко прокоментував: «Я вважаю не справедливим, що стадіон у Олевську не включили до переліку об’єктів реконструкції на 2021 рік. Спортивні досягнення місцевих спортсменів відомі на всю Україну та Європу, а умов для тренувань не має». Тож голова облради пообіцяв взяти питання під особистий контроль.

Далі робоча зустріч продовжилась у приміщенні міської ради, де були присутні також місцеві депутати. Сергій Іванович представив присутнім голову облради та розпочав розмову щодо важливих для громади питань, які потребують нагального вирішення.

Впродовж декількох годин присутні обговорювали залучення інвесторів в громаду, туризм та культурну спадщину, шляхи вирішення проблемних питань, таких як екологія, стадіон, опорна лікарня в місті, ремонт доріг та мосту через річку Уборть тощо. Всі присутні депутати міської ради задали питання голові облради та отримали вичерпні відповіді.

Окрім іншого, Володимир Ілліч пообіцяв провести ремонт в обраному міським головою залі та надати ринг для того, щоб місцеві спортсмени могли проводити заняття та продовжувати розвивати спортивну галузь на Олевщині.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту